donderdag, augustus 03, 2006

Barry Bonds veiling op eBay

Hadden we een aantal jaren geleden de Beckham bal die geveild werd op eBay, in de VS zijn ze gek van Basebal. Babe Ruth was nog altijd de onbetwiste recordhouder in aantal homeruns. Het verhaal van Babe is sentationeel te noemen. Lees zijn verhaal op Wikipedia, Babe Ruth. Maar aan alles komt een eind, en elk record zal eens gebroken worden.

Barry Bonds heeft het nieuwe record te pakken. En natuurlijk is de basebal gevangen door een fan en wordt deze nu tegen het hoogste bod verkocht. Maar het verhaal van deze fan is wel een heel mooi verhaal, en als je dit verteld op een verjaardag zal wellicht niemand je geloven. De man was voor zijn vriendin garlic fries gaan halen, en stond op het punt om af te rekenen. Met een bakje friet in zijn hand, hoorde hij een groot gejuich opgaan in het stadion, en was zich van geen kwaad bewust. Totdat het bakje friet uit zijn hand geslagen werd, en hij een basebal in z'n hand had. De bal was via het dak van het friet tentje naar beneden gerold in zijn hand. Meteen werd de man omringt door politie en security, om gevechten om de bal te voorkomen. Ergens diep in het stadion werd de bal gemerkt en voorzien van een hologram om echtheid te bevestigen.

Natuurlijk vroeg de vriendin af waar haar vriend zo lang bleef, en of hij niet het spreekwoordelijke pakje sigaretten aan het halen was.

Nu wordt de bal dus geveild op eBay. De veiling loopt bijna af. Met nog een half uur op de klok, staat de prijs op ruim $150.000, waarvan 10% naar een goed doel gaat. Barry_bonds_7

Hier in San Jose wordt een lunch voor de medewerkers georganiseerd om het eind van de veiling mee te maken. De man die de bal ving zal ook aanwezig zijn, alsmede diverse TV ploegen. Ga snel een paar foto's maken van het eind van de veiling en zal deze mee plaatsen bij deze posting.

Barry_bonds_1

Grote spanning tijdens het eind van de veiling.

Barry_bonds_6

Veiling eindigd op $220.100 Barry Bonds veiling op eBay Barry_bonds

En dan is er natuurlijk altijd weer de pers die te woord gestaan dient te worden. "So how does it feel?" Barry_bonds_9

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage