donderdag, augustus 31, 2006

Nieuwe versie van Skype 2.6

Ik heb net de nieuwste versie van Skype op mijn laptop gezet. Versie 2.6 (nog in beta). Deze versie heeft een aantal coole nieuwe features, die Skype toch weer net dat ietsie pietsie meer geeft.

  • Skypecasts op Live tab 
  • Browser Plug-ins 
  • Clickable moods 
  • Verjaardag alerts

Skypecasts op Live tab

Op een tab in Skype kan je nu alle Skypecasts vinden. Zet zelf een Skypecast op, zodat je met je vrienden of collega's een vergadering of uitzending kan verzorgen.

Browser Plug-ins

het wordt ons makkelijker gemaakt normale telefoon nummers te bellen vanaf een website door met een klik op de knop te bellen. Deze knop is beschikbaar voor zowel Internet Explorer en firefox als plug-in. Dus wanneer je aan het surfen bent en je komt dat hotel tegen dat je wilt reserveren, klik simpel op het telefoon nummer, en Skype Out begint met bellen.

Clickable moods, het zinnetje bovenaan

Je kan aangeven in Skype wat je bezig houdt door je moodzin te veranderen. Nu wordt het ook mogelijk deze link clickable te maken, zodat je je favoriete YouTube video kan delen met je vrienden. Of natuurlijk je laatste stuk op je blog aanprijzen. Nu nog een Plug-in dat dit automatisch ge-update wordt.

Verjaardag alerts

Nu vergeet je geen enkele verjaardag meer. Je krijgt gewoon een alert in je Skype client. De alert wordt tussen je events geplaatst.

Nu is het wachten op Skype versie 3.0 en 4.0. Want de plannen hiervoor zien er nog mooier uit.

Download de nieuwe Skype v2.6 hier!

Ik heb verder nog een idee voor Skype dat ik ga uitwerken en presenteren. Wellicht krijgt het een kans, en zal daar dan later over berichten :)

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage