vrijdag, november 18, 2005

Proclamatie Peter R. de Vries te koop op Marktplaats.nl

Proclamatie Peter R. de Vries te koop op Marktplaats.nl

Originele proclamatie van politieke Partij voor Rechtvaardigheid, Daadkracht en Vooruitgang

EMMELOORD, 17 november 2005 - Op Marktplaats.nl wordt momenteel een zeer bijzonder object te koop aangeboden. Het gaat om de originele proclamatie van Peter R. de Vries die hij op 31 oktober 2005 presenteerde op het Haagse Binnenhof door deze op de deuren van de Tweede Kamer te ┬┤spijkeren┬┤. De opbrengst komt ten goede aan de campagne die Peter R. de Vries momenteel voert.

De proclamatie omvat de verklaring waarin Peter R. De Vries duidelijk maakt welke veranderingen hij met zijn Partij voor Rechtvaardigheid, Daadkracht en Vooruitgang nodig acht in Nederland en waarom hij de politiek in wil.

"Eigenlijk wilde ik deze proclamatie niet verkopen, want het is voor mij toch een historisch document. Maar de partijkas moet ook worden gevuld, dus heb ik mij laten overtuigen door mijn team en hem op Marktplaats.nl gezet," aldus Peter R. de Vries.

Meer informatie over dit unieke en nu al historische exemplaar is te vinden op de toppers pagina.

De Marktplaats Toppers pagina wordt samengesteld uit alle rubrieken die op Marktplaats.nl aanwezig zijn en wordt wekelijks aangepast. Wanneer Marktplaats gebruikers een advertentie Toppers waardig vinden, kunnen ze deze te allen tijde indienen via marktplaatstoppers@marktplaats.nl. Marktplaats.nl bekijkt hierop de inzendingen en selecteert daaruit de meest opvallende en aparte advertenties.

Over Marktplaats.nl

Marktplaats.nl, opgericht in 1999, was in Nederland een van de eerste websites die zich volledig richtte op rubrieksadvertenties. Sinds de oprichting is Marktplaats.nl uitgegroeid tot de populairste website op dit gebied in Nederland met een nog altijd groeiende klantenbasis van particulieren en kleine bedrijven. Per dag komen er meer dan 70.000 nieuwe advertenties op de site bij van kleding en verzamelobjecten tot auto's en huisraad. De onderneming maakt sinds november 2004 onderdeel uit van eBay. Marktplaats is gevestigd in Emmeloord. Kijk voor meer informatie op: www.marktplaats.nl.

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage