dinsdag, juni 28, 2005

TPG komt met eBay & Marktplaats pre paid verstuurboxen

Zoals in de veiling staat beschreven is de doos, in een veiling van 10 stuks te verkrijgen, al voorbestempeld. Voordeel voor al die mensen die er een hekel aan hebben om in de rij te staan bij het postkantoor.

Je besteld gewoon een doos bij de TPG en die wordt gratis thuisbezorgd.

Uit de veiling: (link)

TPG Post Pakketservice maakt het verzenden van uw pakketten nu extra makkelijk en voordelig: u koopt een doos en heeft direct betaald voor de verzendkosten! Op de doos is de pakketzegel afgedrukt, u hoeft deze dus niet meer aan te schaffen. Deze unieke doos is stevig, makkelijk in elkaar te vouwen en representatief. Er komt geen lijm of tape meer aan te pas om de doos in elkaar te vouwen en te sluiten. De verzendkosten zijn voldaan voor verzending binnen Nederland met een maximaal gewicht van 5 kg. Vervoer vindt plaats onder de AVP-voorwaarden. Vandaag vóór 15.00 uur besteld en betaald, dan heeft u morgen de dozen in huis! De prijs van de dozen is inclusief verzendkosten en BTW.

U kunt uw pakket aanbieden op elk TPG Post Servicepunt en Postkantoor in Nederland. Als dit kantoor een meubel heeft voor het afgeven van gefrankeerde post kunt het ook hierin deponeren. U hoeft dan niet te wachten tot u aan de beurt bent!Er zijn 3 formaten dozen en ze zijn bestelbaar per 10 stuks. Prijzen zijn inclusief verzendkosten. Ze worden dus gratis naar u thuis gestuurd.

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage